Kabaču sezonā ir grēks šo dārzeni virtuvē neizmantot maksimāli. Ja pankūkas, sautējumi, vafeles jau ir apnikušas, mēģiniet pagatavot kabačus mīklā.
Gardajai kabaču uzkodai jums vajadzēs sagatavot siera mērci, kurā jāpanē kabači! Jūsu ģimenes locekļi un viesi būs vienkārši sajūsmā
Sastāvdaļas:
2 kabači
150 grami skābais krējums (10 procenti)
100 grami ciets siers
90 grami milti
50 mililitri piena
1 ola
2 tējkarotes Provansas garšvielas
Garšaugi
2 ēdamkarotes augu eļļas
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
VIDEO:
Lasīt vēl: Garšīgākus gurķus neatrast! Šī recepte ir pati labākā
Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma
Kabačus labi noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos. Ielieciet gabalus dziļā bļodā, pievienojiet sāli un atstājiet piecas līdz desmit minūtes, lai tie izdala sulu.
Tevi arī varētu interesēt
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Šorīt četri vilki “apciemoja” manus suņus”: satraucoši notikumi Valmieras novadā gaišā dienas laikā (+ VIDEO)
- Nopirku vasarnīcu Pierīgā par puscenu, bet kaimiņš stipri piekodināja: ”Neej pagalmā pēc pusnakts” – es neklausīju
- Beidzot gaisma tuneļa galā: zodiaka zīme, kas saņems atlīdzību par pēdējo gadu pārbaudījumiem
- Vairs nemokos ar kondensātu pagrabā pat ziemā — viena ģeniāla viltība glāba manu ražu no pelējuma un mitruma
- Šīs 4 zodiaka zīmes 26. novembrī var sagaidīt negaidītas Visuma dāvanas
- Kāpēc patiesībā senās guļbūves stāv 200 gadus, bet jaunās sapūst jau pēc 20 gadiem








