Kabaču sezonā ir grēks šo dārzeni virtuvē neizmantot maksimāli. Ja pankūkas, sautējumi, vafeles jau ir apnikušas, mēģiniet pagatavot kabačus mīklā.
Gardajai kabaču uzkodai jums vajadzēs sagatavot siera mērci, kurā jāpanē kabači! Jūsu ģimenes locekļi un viesi būs vienkārši sajūsmā
Sastāvdaļas:
2 kabači
150 grami skābais krējums (10 procenti)
100 grami ciets siers
90 grami milti
50 mililitri piena
1 ola
2 tējkarotes Provansas garšvielas
Garšaugi
2 ēdamkarotes augu eļļas
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas.
Pagatavošana:
VIDEO:
Lasīt vēl: Garšīgākus gurķus neatrast! Šī recepte ir pati labākā
Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma
Kabačus labi noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos. Ielieciet gabalus dziļā bļodā, pievienojiet sāli un atstājiet piecas līdz desmit minūtes, lai tie izdala sulu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Māra katru gadu viņa ieradās un sabojāja man svētkus, bet es izdomāju viņai lielisku dāvanu
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju
- Klimata dāvana Jaunajam gadam: meteorologs skaidro, kā beigsies neparasti siltais decembris
- Būs grūti visu nākamo gadu: 5 aizliegumi ziemas saulgriežu dienā, 21. decembrī
- Labas ziņas visiem, kuri iecienījuši dīzeļdegvielas automašīnas: ”Pieņemtās prasības samazinās”









